Ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες

Αν και στον κλάδο της ασφάλισης στη χώρα μας μεγάλη μερίδα αποσπούν ξένοι όμιλοι και θυγατρικές τους,εν τούτοις καταφέρνουν ακόμη και υπάρχουν πολύ αξιόλογες και υγιείς ασφαλιστικές εταιρείες ελληνικών συμφερόντων.Οι περισσότεροι τις γνωρίζουμε μέσω της υποχρεωτικής ασφάλισης των οχημάτων μας αλλά προσφέρουν και πλήρη προγράμματα για κάθε είδους ασφαλιστικές ανάγκες καθώς και συνταξιοδοτικά προγράμματα .Επισκεφθείτε τις σελίδες τους,πάρτε τις προσφορές τους και ίσως τελικά διαπιστώσετε ότι αξίζει να τις εμπιστευτούμε και να τις στηρίξουμε.Κάποιες προσφέρουν και on-line ασφάλιση οχημάτων.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η Εθνική Ασφαλιστική ηγείται του ασφαλιστικού κλάδου στην Ελλάδα κατέχοντας τα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς τόσο στον Κλάδο Ζωής με ποσοστό 19%, απέχοντας κατά 4% περίπου από την δεύτερη εταιρία, όσο και στους Γενικούς Κλάδους με ποσοστό 16%, σχεδόν διπλάσιο από την αμέσως επόμενη.
Εταιρία με ιστορία 121 ετών έχει καταστήσει το όνομά της συνώνυμο με την πραγματική εξασφάλιση και την απόλυτη φερεγγυότητα. Τα τελευταία χρόνια η Εθνική Ασφαλιστική αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και παράλληλα βελτιώνει τις υποδομές της ώστε να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στον Έλληνα καταναλωτή. Ενδεικτικά, το 2011, η Εταιρία κατέβαλλε στους ασφαλισμένους της αποζημιώσεις συνολικού ύψους 524,2εκατ. ευρώ, σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ την ημέρα.
Με δυναμικά δίκτυα πωλήσεων, εκσυγχρονισμένες δομές και φιλική εξυπηρέτηση στέκεται πάντα δίπλα στον Έλληνα πολίτη. Με 2.450 ασφαλιστικούς συμβούλους σε 184 γραφεία πωλήσεων σε όλη τη χώρα και 1.853 συνεργαζόμενα πρακτορεία και Brokers έχει δημιουργήσει ένα δίχτυ ασφαλείας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.
Η Εταιρία ανήκει στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες θυγατρικές της. Το γεγονός αυτό εγγυάται τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της Εθνικής Ασφαλιστικής και παρέχει, στους πάνω από 1.000.000 ασφαλισμένους της, όλα τα προνόμια και τα οφέλη του Ομίλου.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ <--ΚΛΙΚ στην εικόνα

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. είναι μια πλήρης ασφαλιστική εταιρία που δραστηριοποιείται σε όλους τους σύγχρονους κλάδους ασφάλισης, παρέχοντας ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις. Έχει δημιουργήσει ειδικά σχεδιασμένα πρωτοποριακά και ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα, ενώ παράλληλα επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες. Η Εταιρία διατηρεί ένα Δίκτυο Πωλήσεων 3.530 συνεργατών σε ολόκληρη την Ελλάδα, οι οποίοι εξυπηρετούν περισσότερους από 320.000 ευχαριστημένους πελάτες.

INTERSALONIKA

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ
Νοιάζεται για σας!
Ο ‘Oμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ κατέχει κορυφαία θέση στον ασφαλιστικό και ευρύτερο χώρο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με τις δραστηριότητές του να διευρύνονται και να επεκτείνονται διαρκώς.
Οι εταιρείες του καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στους τομείς Ιδιωτικής Ασφάλισης, Υγείας, Αερομεταφορών, Οδικής Βοήθειας, Ταξειδίων Ατομικών και Ομαδικών, Τεχνικής Υποστήριξης, Μακροχρόνιας Μίσθωσης Αυτοκινήτου, Πιστωτικών Καρτών, Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών, με ποιότητα & αξιοπιστία.
Όραμά μας είναι η δημιουργία επιπλέον αξίας για τον Πελάτη μας, το Μέτοχο, το Συνεργάτη μας και το Ανθρώπινο Δυναμικό του Ομίλου.

INTERLIFE

INTERLIFE Ασφαλιστική, είναι Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων με έδρα την Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 1991 σε πολυμετοχική βάση. Τα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας στεγάζονται σε ιδιόκτητο κτίριο 4.500 m² στο 14ο χλμ. εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου στη Θέρμη. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η πορεία της Εταιρίας υπήρξε κερδοφόρα από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της, με κάθετη ανάπτυξη και επιτυχή υλοποίηση των εκάστοτε στόχων της. Η θετική εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών της Εταιρίας, με επιτυχημένες επενδύσεις σε ακίνητα και χρεόγραφα σε συνδυασμό με το σωστό management συνέβαλαν στην εδραίωσή της στον ασφαλιστικό χώρο.
Σήμερα η εταιρία INTERLIFE Ασφαλιστική αναπτύσσεται ταχύτατα αναδεικνύοντας συνεχώς την επιτυχημένη πορεία της, την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει με την τεχνογνωσία που η ίδια δημιουργεί και διοχετεύει στους συνεργάτες της.
Η INTERLIFE Ασφαλιστική δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα με ένα ευρύ Δίκτυο Πωλήσεων.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Η Υδρόγειος είναι ένας από τους δυναμικότερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους ελληνικούς ασφαλιστικούς ομίλους με ηγετική θέση στον κλάδο των Γενικών Ασφαλειών. Με ισχυρή παρουσία 38 και πλέον χρόνων στην ελληνική αγορά, η εταιρεία συγκαταλέγεται μεταξύ των 5 πρώτων εταιρειών στην κατηγορία αυτή. Από το 2002 χρόνια έχουμε αποκτήσει δυναμική παρουσία και στην αγορά της Κύπρου με την ίδρυση της θυγατρικής μας Υδρόγειος Ασφαλιστική Εταιρεία Κύπρου.
Η Υδρόγειος διαθέτει ένα σύνολο σύγχρονων, ευέλικτων και ιδιαίτερα ανταγωνιστικών ασφαλιστικών προγραμμάτων που προσφέρουν εύρος καλύψεων για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Το δίκτυο διανομής μας, στρατηγικά κατανεμημένο σε όλη την ελληνική επικράτεια και την Κύπρο, βασίζεται σε μία ευρεία και διαρκώς αναπτυσσόμενη δύναμη ανεξάρτητων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και υποστηρίζεται από τη λειτουργία 13 υπερσύγχρονων σε υποδομές και άρτιων σε στελέχωση εταιρικών υποκαταστημάτων και γραφείων.
Η Υδρόγειος σήμερα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε πάνω από 500.000 ικανοποιημένους πελάτες σε Ελλάδα και Κύπρο. Το ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου ανέρχεται στα 250 άτομα.Το σύνολο της παραγωγής του Ομίλου κατά την τελευταία οικονομική χρήση (2010) ανήλθε στα €151,4εκ.

MINETTA

Η Εταιρεία ΜΙΝΕΤΤΑ
Η Ευρωπαϊκή Ένωσις – ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ είναι μία από τις παλαιότερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας . Διανύει ήδη την 4η δεκαετία γόνιμης δραστηριότητας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ έχει τεράστια εμπειρία και μεγάλη εξειδίκευση στις ασφαλίσεις αυτοκινήτων, χωρίς να υστερεί και στα υπόλοιπα ασφαλιστικά προγράμματα. Τα τελευταία δε χρόνια, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του κλάδου Ζωής και Υγείας.Σήμερα, οι μέτοχοι της Εταιρείας, οι οικογένειες Θεοχαράκη και Μινέτα, έχοντας ενστερνιστεί τις αξίες,το όραμα και τους στόχους του ιδρυτή της διασφαλίζουν με τον ίδιο ζήλο την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας της.
Το άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό της, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη προσέγγιση, βρίσκεται κοντά στον πελάτη, κατανοεί τις ανάγκες του και δημιουργεί ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα ακριβώς στα μέτρα του. Οι ασφαλιστές της ΜΙΝΕΤΤΑ δεν πουλούν ασφάλειες, δημιουργούν ασφάλεια. Απώτερος σκοπός τους δεν είναι το κλείσιμο της πώλησης αλλά το «χτίσιμο» ενός πλαισίου υποστήριξης, από κοινού με τον πελάτη, δημιουργώντας ένα κλίμα εμπιστοσύνης, ασφάλειας και ικανοποίησης. Έτσι, η Εταιρεία έχει εξασφαλίσει ένα σταθερό πελατολόγιο, πάνω από 300.000 πελάτες, οι οποίοι ασφαλίζονται επί σειρά ετών στην εταιρεία αναγνωρίζοντας την αξιοπιστία, τα ποιοτικά ανταγωνιστικά προϊόντα και την κορυφαία εξυπηρέτηση, αξίες που χαρακτηρίζουν τη ΜΙΝΕΤΤΑ.Η εταιρεία συνεργάζεται με περισσότερα από 1000 επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές (ασφαλιστικούς συμβούλους, ασφαλιστικά πρακτορεία και μεσίτες ασφαλίσεων), σε όλη την Ελλάδα και έχει συνάψει μακροχρόνιες συνεργασίες με διεθνούς εμβέλειας αντασφαλιστικές εταιρείες.Τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται σε ιδιόκτητο κτίριο στη λεωφόρο Συγγρού 193-195, Νέα Σμύρνη.
Η Ευρωπαϊκή Ένωσις – ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση η οποία χαρακτηρίζεται από μια διαχρονική αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων. Με βάση αυτό τον παράγοντα η εταιρεία συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων εταιρειών Γενικών Ασφαλειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα . Τα διαρκώς αυξανόμενα Ίδια Κεφάλαια της εταιρείας πιστοποιούν τη φερεγγυότητά της.

ΟΡΙΖΩΝ

Η Ορίζων Ασφαλιστική, μια αμιγώς Ελληνική εταιρία με σημαντική παρουσία στον χώρο των ασφαλίσεων από το 1964, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις παραδοσιακότερες και οικονομικά σταθερότερες δυνάμεις της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Οι άνθρωποι μας, πάντα διαθέσιμοι, με βαθιά γνώση και εμπειρία του ασφαλιστικού αντικειμένου, προσπαθούν καθημερινά να προσφέρουν σε όλους εσάς, συνεργάτες και πελάτες, αξιόπιστες και ποιοτικές ασφαλιστικές λύσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες σας ανάγκες.
Με σύγχρονα ασφαλιστικά προϊόντα ,
για όλα όσα θεωρείτε σημαντικά στεκόμαστε δίπλα σας με ακεραιότητα, αξιοπιστία και με σταθερή οικονομική και αναπτυξιακή στρατηγική σχεδιάζουμε το μέλλον, με επίκεντρο πάντα την ικανοποίηση του πελάτη, δημιουργώντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού.
Υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια
Με μοναδικό στόχο τη δημιουργία πραγματικής αξίας για τον πελάτη και τον συνεργάτη, προσφέρουμε ευέλικτα και ολοκληρωμένα προϊόντα, ξεκάθαρους όρους συμβολαίων, δίκαιη τιμολόγηση, γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση, ταχύτητα στις αποζημιώσεις, μαζί με την εγγύηση της άριστης συνεργασίας με μια εταιρεία που συγκαταλέγεται στις υγιέστερες της Ελλάδας.
Η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική είναι μέλος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

EVIMA

Η E.I.G. Evima Insurance Group A.A.E., είναι εταιρεία γενικών ασφαλίσεων που ιδρύθηκε το 1974. Mε την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτουμε, τα εξειδικευμένα στελέχη μας, γεμάτοι δυναμισμό και με αυστηρή προσήλωση στις αρχές της Συνέπειας και της Κοινωνικής Ευθύνης, αναλαμβάνουμε με ιδιαίτερη ευθύνη και φροντίδα την ασφαλιστική κάλυψη της προσωπικής και επαγγελματικής δραστηριότητας σας.

Eurolife ERB

Στην Eurolife ERB Ασφαλιστική σχεδιάζουμε, διαθέτουμε και προωθούμε ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.
Μετράμε ήδη πάνω από 10 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας. Στο διάστημα αυτό έχουμε δημιουργήσει πρωτοποριακά και ευέλικτα προϊόντα, που διαμόρφωσαν μια νέα πραγματικότητα στην πώληση ασφαλιστικών προϊόντων.
Ανήκουμε στον Όμιλο Eurobank (100% θυγατρικές της Τράπεζας Eurobank ). Αποτελούμαστε από τις ασφαλιστικές εταιρείες:
Eurolife ERB Α.Ε.Α.Ζ. (Ασφαλίσεις Ζωής)
Eurolife ERB Α.Ε.Γ.Α. (Γενικές Ασφαλίσεις)
Δραστηριοποιούμαστε με όλα τα δίκτυα πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα:
Καταστήματα Eurobank
Εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Eurolife ERB Ασφαλιστικής
Ανεξάρτητοι Συνεργάτες / Πράκτορες
4ος ασφαλιστικός όμιλος σε παραγωγή ασφαλίστρων στην ελληνική αγορά (2011)
Ισχυρή κερδοφορία επί σειρά ετών
Υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια που υπερκαλύπτει τις ασφαλιστικές υποχρεώσεις
Πάνω από 400.000 πελάτες
Πάνω από 65.670 περιπτώσεις πελατών που αποζημιώθηκαν για προγράμματα ζωής, περίθαλψης και γενικών ασφαλίσεων τα τελευταία 6 χρόνια
Συνεργασία με πάνω από 1.400 ανεξάρτητους συνεργάτες / πράκτορες
262 άτομα εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό (2011)

3 thoughts on “Ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...