Ἀθλητικά ἐνδύματα,εἶδη γυμναστικῆς,χοροῦ,μπαλέτου.

Μία νέα κατηγορία ἐγκαινιάζει αὐτό τό ἄρθρο.Εὐελπιστοῦμε ὅτι θά ὑπάρξουν καί ἄλλες ἑλληνικές ἐταιρεῖες, πέραν τῆς ἀρχικῆς DanceSport ἡ ὁποία ἱδρύθηκε κι ἐδρεύει στην Θεσσαλονίκη ἐδῶ καί τριάντα χρόνια,πού παράγουν ἐντός Ἑλλάδος ποιοτικά ἀθλητικά εἶδη.Εὐχαριστοῦμε τόν ὑποστηρικτή  τοῦ ἱστολογίου κ.Χάρη πού μᾶς πρότεινε τήν ἐταιρεία και ἔγινε ἀφορμή για νά ξεκινήσει ἡ νέα κατηγορία προϊόντων.

H εταιρία Dance Sport ιδρύθηκε κι εδρεύει στην Θεσσαλονίκη εδώ και εικοσι πέντε χρόνια. Είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με δράση και όραμα, υλοποιώντας το 100% των εργασιών της εντός συνόρων. Με σύμμαχο την εξαιρετική ποιότητα και το μοντέρνο σχεδιασμό των ρούχων και των προϊόντων της έχει αφήσει το στίγμα της στο χώρο της αθλητικής ένδυσης και στο χώρο του fitness. Πρωταγωνιστικό ρόλο στη διάρκεια της πορείας της έχει η ποιότητα τόσο στην παραγωγική όσο και στην εμπορική της δραστηριότητα με την επιλογή πάντα άριστων πρώτων υλών, εξαιρετικής ποιότητας υφασμάτων και συνεργασίες με αξιόλογους προμηθευτές. Η εταιρεία έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια τόσο στην εγχώρια όσο και σε αγορές του εξωτερικού.

MPF by mpoutro dimitri

MPF by mpoutro dimitri. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού από το 2009 παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για Personal training, Group training, Outdoor training, Ποδόσφαιρο, Πολεμικές τέχνες και εκπαίδευση σε υποψήφιους επαγγελματίες. Το 2010 πρόσθεσε στις δραστηριότητες της την κατασκευή αθλητικών ρούχων που ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα των υλικών και την καλαισθησία των γραμμών τους. Το 2013 ξεκίνησε συνεργασία με τα Hondos Center (Περιστέρι, Ερυθραία). Σήμερα η MPF συνεργάζεται με 10 επιχειρήσεις στην Αττική και έπεται συνέχεια… Το 2014 κατασκεύασε τους έξυπνους ιμάντες λειτουργικής προπόνησης MPF που έχουν τελείως διαφορετική φιλοσοφία τόσο ως προς την κατασκευή όσο και ως προς την πρακτική ευκολία με της οποία ο καθένας μπορεί να τους προσαρμόσει παντού με μία μόνο κίνηση. Στόχοι της εταιρείας είναι η σταδιακή και σταθερή ανάπτυξη σε όλους τους τομείς σε όλη την Ελλάδα και μελλοντικά η εξαγωγή των προιόντως της στο εξωτερικό.

Λίγη σάμπα για να μας ξεσηκώσει και να γυμναστούμε πιό ευχάριστα με ρυθμό.

9 thoughts on “Ἀθλητικά ἐνδύματα,εἶδη γυμναστικῆς,χοροῦ,μπαλέτου.

  1. Χάρη καλησπέρα,

    Την είδα την ιστοσελίδα…φαίνεται σαν ατομική προσπάθεια…τα ρούχα φαίνονται καλά…έχεις δοκιμάσει;

  2. παιδια απο οσο το εχω ψαξει η BODYACTION δεν ειναι ελληνικη……. σαν πολυεθνικη την βλεπω, εν αντιθεση με την BODYTALK που σιγουρα ειναι ελληνικη, ευχαριστω κ διορθωστε με αν κανω λαθος………..

    • Είναι και πολύ προχωρημένες οι γραμμές της εταιρίας.Έχω αγοράσει φόρμες της που είναι άνετες με απαλά πανιά και που δεν μαζεύουν ποτέ.Εξαιρετικές.

Σχολιάστε