Ἑλληνικά καλλυντικά.Εἴδη ἀτομικῆς καθαριότητας,φροντίδας,καλλωπισμού,μακιγιάζ.

Ελληνικά καλλυντικά προϊόντα.Όταν άρχισα την αναζήτηση για ελληνικές εταιρείες της κατηγορίας αυτής,δεν μπορούσα να φανταστώ την πληθώρα από θαυμάσιες ελληνικές εταιρείες που παράγουν όλων των ειδών τα καλλυντικά,είδη καθαριότητας και προσωπικής περιποίησης και καλλωπισμού.Υπάρχουν προϊόντα για όλα τα βαλάντια, άλλα ακριβότερα και άλλα πολύ προσιτά ανάλογα με το προϊόν.Από τα απλούστερα σαπούνια, αφρούς ξυρίσματος, σαμπουάν,αντιηλιακά μέχρι εξειδικευμένα όπως  κρέμες σώματος, κρέμες προσώπου, είδη μακιγιάζ, εξειδικευμένα προϊόντα για τα μαλλιά, προϊόντα στοματικής υγιεινής και πολλά άλλα. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι εταιρείες που παράγουν φυτικά ή βιολογικά καλλυντικά με βότανα και πρώτες ύλες απο την ελληνική γή και επίσης με βάση το ελαιόλαδο.
Πιστεύω ότι όσοι επισκεφθούν τις σελίδες των εταιρειών θα πεισθούν ότι η ελληνική παραγωγή στον τομέα αυτό μας καλύπτει απόλυτα για τις καθημερινές μας ανάγκες περιποίησης και επομένως δεν υπάρχει κανείς λόγος να σπαταλούμε χρήματα σε εισαγόμενα προϊόντα τα οποία συνήθως είναι και πολύ ακριβότερα.Στὴν ἔκθεση που ἀκολουθεῖ περιλαμβάνονται και φαρμακευτικές  ἑταιρεῖες.
Κάνοντας ‘κλίκ’ στις εικόνες ανοίγει μια νέα σελίδα για κάθε εταιρεία όπου μπορείτε να δείτε ότι έχουν να σας μας προσφέρουν.

Verolive - ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ ΚΡΗΤΗΣ.OlydermFLAXVALLEY ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑΝΗΡΗΪΔΕΣ ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑsapon-Θεραπευτικά προϊόνταYELLOW ROSEPanthenols

81 thoughts on “Ἑλληνικά καλλυντικά.Εἴδη ἀτομικῆς καθαριότητας,φροντίδας,καλλωπισμού,μακιγιάζ.

    • Είχα κατα νού να τα ανεβάσω.
      Τώρα είναι οκ!
      Ευχαριστώ για το σχόλιο και την ενθάρρυνση.
      Η προσπάθεια δεν σταματάει μέχρι την ολοκλήρωση.
      Θα επιληφθώ και των “ανθρακούχων” μάλλον αύριο.

  1. Καλησπερα! Θελω να ρωτησω για την εταιρεια InterMed www:intermed.com.gr η οποια εχει φαρμακευτικα προιοντα ειδων περιποιησης σωματος, γυναικολογικα, οδοντιατρικα κ.α. αν ειναι ελληνικη. Τα εργαστηρια της υποτιθεται ειναι στην Κατω Κηφισια.

    • Δεν τη γνώριζα, θα διευκρινιστεί αν είναι
      όντως ελληνική με παραγωγή στην Ελλάδα,
      οπότε ασφαλώς και θα συμπεριληφθεί.
      Μπορείτε να μας στέλνετε και e-mail στο
      agorazoellinika@freemail.gr με εταιρείες
      που γνωρίζετε.
      Σας ευχαριστώ για τη συνεισφορά.
      Καλό απόγευμα.

    • Καλησπέρα Βασιλική…βέβαια είναι Ελληνική εταιρεία και παράγει είδη οδοντιατρικής περιποίησης και υγιεινής. Νομίζω πως εισάγει και κάποια ιατρικά προιόντα μηχανικής φύσεως – όμως όλα τα προιόντα όπως οδοντόκρεμες, στοματικά διαλύματα, οδοντονήματα κλπ κλπ τα παράγει η ίδια. Πιο γνωστά είναι αυτά της σειράς CHLORHEXIL [o οδοντογιατρός μου τα προτείνει εδώ και χρόνια] καθώς και η σειρά Unisept.

  2. Καλησπέρα σας, εξαιρετικό το ιστολόγιό σας, συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!
    Στην ατομική περιποίηση έχετε παραλείψει την ελληνική εταιρεία freeezyderm http://www.frezyderm.gr/Templates/ArticlesContinuousWide.asp?C=Company
    Δοκίμασα φέτος 3 από τα αντιηλιακά της (προσώπου, προσώπου με χρώμα, σώματος) και δεν τα αποχωρίζομαι!
    Είμαι αναγκασμένη σε καθημερινή πολύωρη έκθεση στον ήλιο και έχω σωθεί με αυτά τα προϊόντα! Εξαιρετική ποιότητα, διάφανη υφή, πολύ αποτελεσματικά και σε σχετικά καλή τιμή. Διατίθενται στα φαρμακεία.

    • Είναι ΟΚ τώρα!
      Υπάρχουν πολλές θαυμάσιες φαρμακευτικές ελληνικές εταιρείες
      που παράγουν παραφάρμακα και καλλυντικά.
      Ενδεχομένως να δημιουργηθεί και μια νέα κατηγορία
      “Παραφάρμακα-καλλυντικά” μια και τα περισσότερα
      τα αγοράζουμε μόνο σε φαρμακεία.
      ΚΑι η intermed.com.gr που ανέφερε η προηγούμενη φίλη
      θα συμπεριληφθεί πολύ σύντομα.Ενδεχομένως να αποτελέσει
      την αφετηρία της νέας κατηγορίας που ανέφερα πρίν.
      Ευχαριστώ , καλό απόγευμα Κυριακής.

    • Καλημέρα Ναταλία,
      Δεν την γνωρίζαμε την εταιρεία Olyderm.
      Θα ψάξουμε στοιχεία της, σε ευχαριστούμε.
      Φιλιά και από μας και καλό σου μήνα.

  3. Καλησπέρα σας.

    Ετοιμάζομαι να κάνω μια βιολογική καλλιέργεια αλόης (aloe vera barbadensis miller) με φυτά τα
    οποία θα φροντίσω να έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Γνωρίζετε μήπως κάποιες εταιρίες που
    αγοράζουν αλόη ?

  4. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το εξαιρετικό ιστολόγιό σας, επειδή είμαι γνώριμη με λίγα προϊόντα μπορείτε να μου προτείνετε σαμπουάν μαλακτικές κρέμες κρέμες προσώπου κοκ και ποιες εταιρίες ελληνικές πάντα, είναι καλές , για την ακρίβεια έχω λιπαρά μαλλιά και ψάχνω ελληνικό σαμπουάν που να καθαρίζει καλά τα μαλλιά χωρίς να τα κάνει άτονα και καλές κρέμες προσώπου που να ενυδατώνουν καλά το πρόσωπο και τα μάτια έμπαση περίπτωσή μια καλή ελληνική εταιρία σας παρακαλώ.
    Ευχαριστώ

    • Αγαπητή Margaret,
      όλες οι εταιρείες που παρουσιάζονται και στην κατηγορία αυτή
      είναι ελληνικές και παράγουν τα προϊόντα τους στην Ελλάδα.
      Το ιστολόγιό μας δεν κάνει αξιολόγηση των προϊόντων ανα εταιρεία
      ούτε προτάσεις για προϊόντα από συγκεκριμένες εταιρείες.
      Αυτό θα ήταν αντιδεοντολογικό και θα ακύρωνε την προσπάθεια μας.
      Μπορούμε όμως να σας διαβεβαιώσουμε, μετα από πολλές ώρες δικής
      μας αναζήτησης στις σελίδες(και όχι μόνο) των ελληνικών εταιρειών καλλυντικών ,
      ότι αν διαθέσετε λίγο χρόνο κάνοντας μερικά “κλίκ” στις σελίδες τους
      θα εκπλαγείτε με την πληθώρα των προϊόντων τους.
      Εκεί σίγουρα θα βρείτε και τα καταλληλότερα για εσάς και από άποψη ποιότητος
      και από οικονομική άποψη.Τέλος μέ ένα απλό e-mail στις ετειρείες θα σας στείλουν
      καταλόγους τους και θα σας απαντήσουν σε κάθε ερώτημά σας γύρω από τα προϊόντα τους.

      Εμείς σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τα καλά σας λόγια.
      Διαδώστe το AgorazoEllinika.GR

    • κ.Margaret ,
      Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι μας ευχαριστεί ιδιαίτερα όταν φίλοι του ιστολογίου μας προτείνουν ελληνικές εταιρείες που δεν τις γνωρίζαμε, όπως η FLAX που μας αναφέρατε,(η οποία με μία πρώτη ματιά στη σελίδα της φαίνεται πράγματι ελληνικών συμφερόντων ΚΑΙ με παραγωγή στην Ελλάδα) κι έτσι μάλλον θα την συμπεριλάβουμε πολύ σύντομα και στον κατάλογο μας.
      ΝΑ είστε καλά και καλό σας απόγευμα.

      https://www.flax.gr/eshop/index.php

    • Ἀγαπητέ φίλε ,
      δέν τό γνωρίζουμε ἴσως θά πρέπει να ἀπευθυνθεῖτε ἐδῶ :
      http://www.syoss.gr/syoss/gr/gr/home/contact.html

      Ὅμως,σεβόμενοι πάντα τήν ἐλευθερία ἐπιλογῆς σας,θὰ σᾶς προτείναμε νὰ ἀναζητήσετε κάποιο ἀντίστοιχο προϊόν ἑλληνικῆς ἐταιρείας μέσα ἀπό τή σελίδα μας.Δῶστε λίγο χρόνο νά ἐπισκεφθεῖτε τὶς σελίδες τῶν ἐταιρειῶν καί εἴμαστε σίγουροι πῶς θα βρεῖτε ἀνάμεσα τους κάποιο κατάλληλο γιά ἐσᾶς.
      Ἄς στηρίξουμε τήν Πατρίδα μας.

      • παράγονται στην ελλάδα φασόν απο την φαμάρ όπως αναφέρεται σε κάποια στοιχεία συνεργασίας της henikel με τη φαμάρ.

      • Εχω την αίσθηση ότι παράγονται στη Γερμανία αλλά διανέμονται από τη Henkel. Ενα τέτοιο προιόν είναι το ζελέ μαλλιών το οποίο είναι και το τελευταίο σωληνάριο που χρησιμοποιώ μιας και έχω μεταβεί σε πλήρως Ελληνικά [παραγωγή στην Ελλάδα και για Ελληνικών συμφερόντων εταιρεία]…συγκεκριμένα στο ζελέ Κορρές και Macrovita καθώς και ζελέ που παράγει η εταιρεία Farcom [Θ/νίκη]

    • Πρέπει να διευκρινιστεῖ ὅμως ἄν παράγει στήν ἑλλάδα τά προϊόντα της, γιατί στήν ἱστοσελίδα της δέν ἀναφέρεται κάτι σχετικῶς μέ το θέμα αὐτό.Εὐχαριστοῦμε.

      • Καλησπέρα,

        Επειδή έχω αγοράσει τα προιόντα της [όπως σαμπουάν-κρέμα χεριών] ξέρω ότι: σχεδόν όλη η γκάμα των προιόντων της παράγεται εδώ…υπάρχει ωστόσο μία σειρά σαμπουάν [με κόστος περίπου 6 eur] τα οποία έχουν παραχθεί στην Ινδία από εταιρεία που παράγει φασόν για τη Sostar. Πρωτίστως να πω ότι είναι από τα πιο αγαπημένα μου σαμπουάν … πραγματικά πάρα πολύ καλα…Επειδή είδα το ξένο barcode ωστόσο τους ρώτησα σχετικά με τη χώρα παραγωγής και είπαν θα γυρίζουν και αυτά σε Ελληνική παραγωγή όταν εξαντληθεί το απόθεμα. Πάντως παράλληλα παράγουν ήδη μία σειρά σαμπουάν και αφρόλουτρο στην Ελλάδα το οποίο το βρίσκεις στα συνεργαζόμενα φαρμακεία και που είναι πολύ οικονομικό και φυτικό. Να δοκιμάσετε τη κρέμα χεριών … φανταστική και μόνο 2,50 eur το στρογγυλό βαζάκι … unisex [γιατι και των αντρών τα χέρια σκάνε κατά περιόδους] … ναι; 🙂

    • Ναί ὑπάρχουν,ὄχι πολλά ἀλλά ἄν ψάξετε θά βρεῖτε κάποια
      ἀπὸ τίς ἑλληνικές ἐταιρεῖες πού συμπεριλαμβάνονται στό ἄρθρο.

      • Καλησπέρα,

        Εγώ έχω βρει μόνο ένα μέχρι στιγμής που να μην είναι τύπου βιολογικό … διότι προσωπικά θεωρώ ότι το βιολογικό δε με “πιάνει” τόσο. Υπάρχει λοιπόν από τη Medilabs το PanthenolS – το βρίσκεις στα συνεργαζόμενα φαρμακεία και είναι αποτελεσματικό και με ευχάριστο άρωμα … πάμε Ελληνικά!!!!!

  5. http://www.open-cosmetics.gr/
    OPEN COSMETICS
    ΣΩΦΡΟΝΑΣ Δ. & ΣΙΑ Ο.Ε.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
    16Η ΟΔΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ Νο 5

    Εχει πολλα προιοντα οπως:
    Αφρολουτρα – Μαλακτικη Μαλλιων – Μασκα Μαλλιων – Γαλακτωμα Σωματος – Βουτυρο Σωματος – Κρεμοσαπουνο – Gel Χεριων -Ηπιο Αντισηπτικο Gel Χεριων – Gel Μαλλιων – Ασετον – Βαζελινη – Σιλικονη για τα Μαλλια.

  6. Καλά να στηρίζουμε τις ελληνικές εταιρείες, τι γίνεται όμως όταν αυτές οι εταιρείες δεν στηρίζουν την Ελλάδα ????? Με λύπη μου είδα ότι τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ του ΚΟΡΡΕ είναι made in TURKEY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Ἀγαπητή Χριστίνα,
      δέν τό γνωρίζαμε καλῶς τό ἀναφέρετε καί σᾶς κατανοοῦμε ἁπόλυτα.Εἰδικά ὅταν γίνεται ἡ παραγωγή ἀπὸ χῶρες πού εἶναι ἐχθρικές στήν Ἑλλάδα.Ἐννοεῖται πώς ΔΕΝ ἀγοράζουμε τά παραγόμενα στο ἐξωτερικό ἀπὸ ἑλληνικές ἐταιρεῖες,παρά μόνον στήν περίπτωση πού δέν ὑπάρχει ἀντίστοιχο ἄλλης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ἐταιρείας ΚΑΙ Made in Greece.Μήπως ὅμως εἶναι μία ἐξαίρεση τό συγκεκριμένο προῖόν;γιατί ο ΚΟΡΡΕΣ ἔχει πάρα πολλά προϊόντα πέραν τοῦ ὅτι δραστηριοποιεῖται ἔντονα καί στό ἐξωτερικό.Μέ ἁπλά λόγια,στό σύνολο τῶν προϊόντων τῆς συγκεκριμένης ἐταιρείας πόσα παράγει στήν Τουρκία ἤ στό ἐξωτερικό;Δέν τό γνωρίζουμε καί μέ ἀφορμή τό σχόλιο σας θα το ξαναδοῦμε.Ἄν δεῖτε καί ἄλλες τέτοιες περιπτώσεις ἐνημερῶστε μας.
      Εὐχαριστοῦμε γιά τό σχόλιο.

    • Καλησπέρα Πάνο,

      Εγώ προσωπικά ήδη χρησιμοποιώ τα PanthenolS – συγκεκριμένα το σαπούνι καθαρισμού και το αποσμητικό-αντιιδρωτικό [φανταστικό]. Με ενοχλέι που γράφουν made in EU – το έχω ρωτήσει και παράγονται με ύλες που προμηθεύει η Medilabs σε συνεργαζόμενο εργοστάσιο κάπου στη Βιομηχ Περιοχή Θεσ/νίκης. Θα τους στείλω όμως και επίσημο e-mail να γράφουν made in Greece και να βάλουν και το σημαιάκι – κάτι που ως μοχλό marketing χρησιμοποιούν ξένες! εταιρείες όπως η Colgate για προιόντα που παράγονται στο μεγαλύτερο ποσοστό τους εδώ αλλά όχι ολοκληρωτικά [έχω πετύχει σε ράφι σούπερ μάρκετ μπουκάλι υγρού πιάτων Palmolive με ξένο bar code και Ελληινκό σημαιάκι και τους δικαιώνει ο νόμος αν το 90% της σειράς παράγεται στην Ελλάδα] και φυσικά είναι για εταιρεία ξένων συμφερόντων…άρα οι δικές μας όπως η Medilabs που έχει τα PanthenolS έπρεπε και πρέπει εξ’αρχής να το έχει.

  7. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το πολύ ωραίο και κατατοπιστικότατο ιστολόγιο. Υπάρχει και μία εταιρεία με έδρα στη Θεσσαλονίκη, η οποία κάνει παραγωγή καλλυντικών και ειδών μακιγιάζ, η CREAM TEAM ABEE, αλλά δεν βρήκα την καταχώρισή της. Τα καλλυντικά της βγαίνουν με τις επωνυμίες BEAUTY LINE και DUST & CREAM. Αξίζει να τη δείτε!!!

    • Πρῶτον εὐχαριστοῦμε γιά τα καλά σας λόγια.
      Ὅμως στή σελίδα τῆς ὄντως ἑλληνικής ἐταιρείας πού ἀναφέρετε,
      δέν ὑπάρχουν ἑλληνικά προϊόντα ἤ τουλάχιστον ὑπάρχουν
      ἐλάχιστα σέ σχέση με τον ὄγκο τῶν εἰσαγόμενων.
      Εἶναι περισσότερο ἐμπορική.
      http://www.creamteam.gr

  8. Καλησπέρα, υπάρχει εταιρεία που να βγάζει ελληνικά είδη μακιγιάζ όπως lip gloss, σκιές-μολύβια ματιών, μανό και συναφή; Ευχαριστώ!

    • Δυστυχώς όχι.Αν δεν βρήκατε κάποια στή σχετική ανάρτηση χρειάζεται και άλλη αναζήτηση.
      Η αίσθησή μας είναι πώς τέτοια προϊόντα δεν υπάρχουν στην Ελλάδα και είναι συνήθως εισαγόμενα.
      Αν θέλετε αν βρείτε κάποια σχετική εταιρεία ενημερώστε μας.Ευχαριστούμε.

  9. Να ενημερώσω οτι seventeen radiant μακιγιαζ και κρέμες και lorvenn για τα μαλλιά ειναι ελληνικά προϊόντα η έδρα τους ειναι στο μαρουσι και το εργοστάσιο στο Κορώπη !! Ελληνική εταιρεία που ειναι 55 χρονια στο χώρο το καλυντικων !!!!

    • Καλησπέρα Κώστα,

      Η εταιρεία ΣΑΡΑΝΤΗΣ παράγει κάποια από τα προιόντα της στην Ελλάδα ενώ κάποια άλλα όπως πχ το σαμπουάν μπίρας ή τα αφρόλουτρα Str8 τα παράγει η θυγατρική [;] της στη Γαλλία – η Sarantis France. Επίσης κάποια άλλα απλά τα εισάγει και τα διανέμει για την Ελλάδα. Εάν πάντως ψάχνεις αντρικό αφρόλουτρο Ελληνικής παραγωγής έχω να σου προτείνω κάποια ξεκινώντας από το ActiveMan της Παπουτσάνης. Θα το βρεις μόνο στα Jumbo και είναι το προιόν που αγοράζω από εκεί μιας και είναι η ετειρεία των κινέζικων εισαγόμενων. Υπάρχουν όμως και αρκετά άλλα. Ολα τα Aromatics της Παπουτσάνης που τα βρίσκεις σε διάφορα σούπερ μάρκετ. Επίσης τα Valley που συχνά τα έχει και σε προσφορά ο Σκλαβενίτης. Η εταιρεία SoStar έχει μία σειρά οικονομικών αφρόλουτρων που υπάρχει στα φαρμακεία και είναι πολύ καλή. Στο Hondos Center και στο e-bloko θα βρεις αφρόλουτρο Ventus … μυρίζει φανταστικά … θα με θυμηθείς. Επίσης η εταιρεία Farcom από Θεσ/νίκη παράγει φανταστικά αφρόλουτρα με τη μάρκα Echo και Vital…υπάρχουν στο Hondos Center και στο e-bloko επίσης. Υπάρχουν και κάποια άλλα βιολογικά και πιο ακριβά όπως αυτα της e-anemos.gr από τη Χίο αλλά και άλλα.

  10. καλησπερα σας να ρωτησω κατι ασχετο, απο ηλεκτρηκες συσκευες δεν υπαρχει ελληνικη εταιρια ? κατι ειχα ακουσει για την PRIMO k IZZY ? ειναι αληθεια ? ευχαριστω !!!!!!!

    • Καλησπέρα

      Ηδη χρησιμοποιώ το αφρόλουτο Venus με φανταστικό άρωμα θαλάσσιας φρεσκάδας – ότι πρέπει για αντρικό αφρόλουτρο. Το έχω βρει στο e-bloko αλλά σίγουρα υπάρχει και στο Hondos Center.

  11. Αφροντουζ,κρέμοντουζ, σαμπουαν από την Farcom κυκλοφορούν κάποια στα σούπερ μάρκετ ελομας με την ονομασία elogen,oχι τα κρεμοσαπουνα elogen αυτά δεν γράφουν οτι είναι της Farcom. Οι συσκευασίες των αφροντουζ είναι πολύ μεγάλες 1lt και τιμές στα 1.85 ευρώ.Επίσης τα αφροντουζ ιδιωτικής ετικετας του ομίλου ελομας είναι παλι της Farcom .Στα ίδια σούπερ μάρκετ κυκλοφορεί η σειρά κρεμοσαπουνα και κρέμοντουζ της Arlem που είναι μάρκα προϊόντων της Farcom . Πολύ χαμηλές τιμές όπως πχ 1 lt κρεμοσαπουνο και 1 lt κρέμοντουζ 2.08 και 2.85 ευρώ αντιστοιχα.Αλλά και τα κρεμοσαπουνα ιδιωτικής ετικέτας ελομας είναι επίσης της Farcom με ακόμα χαμηλότερες τιμές.Στα ιδια σούπερ μάρκετ κυκλοφορεί και οδοντόκρεμα της Farcom.
    Ακόμα αφροντουζ της Farcom έχουν τα σούπερ μάρκετ γαλαξίας με την επωνυμία του, ως προϊόν ιδιωτικής ετικέτας καθώς και τα ΑΒ Βασιλοπουλος με την ονομασία care.
    Τα προϊόντα της ελληνικής flax σαπούνια,αφροντουζ υπάρχουν στον Βασιλοπουλο.
    Τα σαπούνια της pan soap στα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας, ελομας.
    Σαπούνια,κρεμοσαπουνα, αφροντουζ με την ετικετα carrefour είναι της ελληνικής εταιρείας nilo στο Βόλο,ενώ τώρα πρόσφατα τα carrefour κυκλοφόρησαν με την ετικέτα τους κρεμοσαπουνα και αφροντουζ που παρασκευαζεται από τον παπουτσανη. Τέλος τα καινούργια κρεμοσαπουνα στον Βασιλοπουλο με την επωνυμία care φτιάχνονται από τον παπουτσανη

    • Πολύ σωστά Γιώργο. Η Farcom παράγει πολλά τέτοια προιόντα για αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Επίσης σημαντική είναι η παραγωγή ζελέ μαλλιών και οδοντόκρεμας για τα My Market. Τα έχω δοκιμάσει και τα δύο – το ζελέ μαλλιών για άνδρες έχει ένα πολύ διακριτικό άρωμα ενώ η οδοντόκρεμα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις υπόλοιπες επώνυμες που κυκλοφορούν στα σούπερ μάρκετ. Είναι οικονομική και παράγεται από τη Farmcom – Μία εταιρεία καταξιωμένη στο χώρο της. Οντως επίσης η Farcom παράγει σαμπουάν και αφρόλουτρα – κάποια μάλιστα τα λανσάρει με δικιές της εμπορικές ονομασίες όπως Mea Natura, Arlem και Vital και υπάρχουν στα Hondos Center και φυσικά στο e-bloko. Η σελίδα της Farcom είναι http://www.farcom.gr Σε όλα που έχουμε αναφέρει θα ήθελα να σχολιάασω ότι θα απέφευγα να αγοράζω από το ΑΒ Βασιλόπουλος καθότι αποτελεί 100% θυγατρική εταιρεία Ολλανδοβελγικού ομίλου. ΔΕΝ είναι Ελληνική εταιρεία εδώ και αρκετά χρόνια και έτσι πιστεύω ότι πρέπει να στραφοέμε προς και να υποστηρίζουμε τις Ελληνικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχοντας να επιλέξουμε ανάμεσα σε αρκετές όπως Σκλαβενίτης, Μασούτης, Γαλαξίας, Μarket In, My Market, Προμηθευτική, Μαρινόπουλος, Ζώτος αλλά και άλλες αλυσίδες που δραστηροποιούνται τοπικά.

      • Οδοντοκρεμες σε καλη τιμη που μπορουμε να βρουμε; Στα my market δεν βλεπω να υπαρχουν στην ιστοσελιδα.

      • Καλημέρα Alex! Στα My Market απ’όσο γνωρίζω υπάρχουν οι οδοντόκρεμές τους που είναι της Farcom. Κυκλοφορούν σε 3 διαφορετικούς τύπους. Πάντως εγώ το τελευταίο διάστημα [3 χρόνια δηλαδή] 🙂 έχω βρει τη Medinol της Intermed με 5,90 περίπου αν πετύχεις φαρμακείο που θα σου κανει τη σωστή έκπτωση [ψάξε το και στο skrootz] Ειναι φανταστική και διαθεσιμη στα φαρμακεία. Επίσης η Frezyderm έχει οδοντόκρεμες στα 5 eur περίπου. Οι τιμές αυτές το ξέρω είναι πολύ πιο ακριβές από της Farcom που είναι κάτω από 2 eur, αλλά σίγουρα οι οδοντόκρεμες του φαρμακείου έχουν και άλλη ποιότητα.

      • Καλημέρα Alex! Στα My Market απ’όσο γνωρίζω υπάρχουν οι οδοντόκρεμές τους που είναι της Farcaom. Κυκλοφορούν σε 3 διαφορετικούς τύπους. Πάντως εγώ το τελευταίο διάστημα [3 χρόνια δηλαδή] 🙂 έχω βρει τη Medinol της Intermed με 5,90 περίπου αν πετύχεις φαρμακείο που θα σου κανει τη σωστή έκπτωση [ψάξε το και στο skrootz] Ειναι φανταστική και διαθεσιμη στα φαρμακεία. Επίσης η Frezyderm έχει οδοντόκρεμες στα 5 eur περίπου. Οι τιμές αυτές το ξέρω είναι πολύ πιο ακριβές από της Farcom που είναι κάτω από 2 eur, αλλά σίγουρα οι οδοντόκρεμες του φαρμακείου έχουν και άλλη ποιότητα.

    • Σε ποια αλυσιδα του ελομας αναφερεσαι, οσον αφορα τις οδοντοκρεμες; Καθεμια εχει ορισμενα προιοντα. Ειναι 25 μελη, που εχουν διαφορετικες τιμες.

  12. Μια διόρθωση στα προηγούμενα τα σαπούνια carrefour είναι του παπουτσανη και όχι της nilo που έφτιαχνε παλιοτερα τα κρεμοσαπουνα και τα αφροντουζ του carrefour.
    Επίσης τα σαπούνια του γαλαξία, carrefour και Βασιλοπουλου care είναι παπουτσανη.
    Η flax που όπως είπα προϊόντα τη μπορεί να τα βρει στον Βασιλοπουλο εκτός από σαπούνια,αφροντουζ έχει νομίζω και σαμπουαν.Επίσης η pan soap εκτός από σαπούνια στα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας και ελομας έχει και κρεμοσαπουνα, τα έχω βρει στον Γαλαξία

  13. καλησπερα σας και καλη χρονια.Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι υπαρχει μια νεα εταιρια παργωγης φυσικων καλλυντικων με βασικα συστατικα της μελισσας. Η εταιρια λεγεται MELKERI και το site : http://www.melkeri.gr..Εχει προιοντα ομορφιας προσωπου & σωματος και προιοντα υγειας.
    Επισης εχει και διαθρεπτικα προιοντα μελιου.

  14. Το βρήκα στο site τους οι μικρές σύσκευασιες ειναι στα αττικά και στα Φακτορυ

    NATURE HELLAS CARE PRODUCTS, είναι Ελληνική εταιρεία που δημιουργεί, σε συνεργασία με τα καλύτερα πιστοποιημένα Ελληνικά εργαστήρια παραγωγής προϊόντων περιποίησης, τα πιο αγνά Ελληνικά ΦΥΣΙΚΑ προϊόντα φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος, χρησιμοποιώντας μόνο ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ των πιο δραστικών συστατικών της Ελληνικής Φύσης! Τα συστατικά των φυσικών προϊόντων περιποίησης της NATURE HELLAS CARE PRODUCTS, προέρχονται κατόπιν φυσικής επεξεργασίας & έχουν ως βάση μόνο βιολογικά εκχυλίσματα βοτάνων, ενώ δεν περιέχουν χημικές ουσίες & άλλα έκδοχα τους, δεν έχουν υποστεί κάποια τεχνολογική επεξεργασία (κατά το στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας) και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. ‘Όλα τα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας, βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, είναι γνωστοποιημένα στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ) με Αριθμό Γνωστοποίησης: C000003327 και στην Ευρωπαϊκή Πύλη κοινοποίησης καλλυντικών προϊόντων C.P.N.P. (Cosmetic Products Notification Portal) με Κωδικό Έγκρισης: 88642. http://www.enature.gr

    • Ναι είναι όντως Ελληνική εταιρεία παραγωγής καλλυντικών η Miss Sandy με εργοστάσια στις Αχαρνές, Αττικής.

  15. Αφρός ξυρίσματος κανονικός και για ευαίσθητες επιδερμίδες από την ελληνική ΕΠΕ ΖΥΓΟΣ-ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ με την ετικέτα του σούπερ μάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ :

  16. Αφρός ξυρίσματος για κανονικά γένια και για ευαίσθητες επιδερμίδες από την ελληνική εταιρεία καλλυντικών ζυγός Ελλάς επε υπό την ετικέτα των σούπερ μάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ.

  17. Βροχή οι εξαγορές ελληνικών εταιρειών από ξένους.. ΑΝΤIΟ ΚΟΡΡΕΣ Κ ΑPIVITA
    ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

    Η Κορρές ήταν η δεύτερη μεγάλη εταιρεία καλλυντικών που πέρασε στα χέρια ξένων. Εξαγοράστηκε από την Morgan Stanley και την Profex, εταιρεία διανομής δερμοκαλλυντικών προϊόντων στην Κίνα.Είχε προηγηθεί η εξαγορά του άλλου leader του κλάδου, της Apivita από την ισπανική εταιρεία Puig, έναντι 40 εκατ. ευρώ. https://www.economistas.gr/epiheiriseis/11548_brohi-oi-exagores-ellinikon-etaireion-apo-xenoys

Σχολιάστε