Γατοτροφές Σκυλοτροφές – Ελληνικές τροφές κατοικιδίων

Από την αναζήτηση του ιστολογίου έχουν βρεθεί πρός το παρόν πέντε(5) ελληνικές εταιρείες παραγωγής ζωοτροφών για τα αγαπημένα μας κατοικίδια. Προσφέρουν πλήρεις σειρές προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και τιμής.Δεν υπάρχει κανείς λόγος σε μία υπερχρεωμένη χώρα να αγοράζουμε εισαγόμενες τροφές για τα γατάκια και τα σκυλάκια μας.Οι παραγόμενες στη χώρα μας κονσέρβες και κροκέτες είναι εφάμιλλες αν όχι καλύτερες των εισαγομένων.Ζητήστε από τα καταστήματα να προμηθευτούν τα προϊόντα των  ελληνικών  εταιρειών ζωοτροφών και αγοράστε τα.Επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες τους δείτε όλα τα προϊόντα τους και αναζητήστε σημεία πώλησης.Παρουσιάζονται οι εταιρείες :

1. VIOZOIS  S.A.

2. LAKY Α.Ε.

3. ΚΑΠΠΟΣ ΑΒΕΕ.

4. ΔΗΜΗΤΡΑ Α.Ε. – BOBOS Α.Ε.Β.Ε.

5. Doca Hellas

(Κάντε ‘κλίκ’ στις εικόνες για να σας ανοίξει σε νέο παράθυρο η σελίδα της εκάστοτε εταιρείας)

8 thoughts on “Γατοτροφές Σκυλοτροφές – Ελληνικές τροφές κατοικιδίων

 1. http://www.nutripet.gr/index.php?lang=en

  Η οικογενειακή παράδοση και η μακρά πείρα είναι τα δύο στοιχεία που κάνουν τη διαφορά στον χώρο των τροφίμων. Η Εταιρεία Πασχάλης Α.Αποστολίδης Ε.Π.Ε., με διακριτικό τίτλο Nutripet Hellas, το γνωρίζει πολύ καλά. Από το 1987 δραστηριοποιείται στο Κιλκίς στην παραγωγή βιομηχανοποιημένων ισορροπημένων τροφών για σκύλους και γάτες, βαδίζοντας πάνω σε μια οικογενειακή παράδοση που κρατάει πάνω από 150 χρόνια. Φυσική εξέλιξη μιας σειράς οικογενειακών εταιρειών στον χώρο των ζωοτροφών και αλευρόμυλων που ξεκινούν από το 1850 στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς και από το 1923 στο Κιλκίς, αποτελεί σήμερα μια από τις δυναμικές και έμπιστες παρουσίες της αγοράς.

 2. Οι τροφές που παρουσιάζεται είναι κάτω του μετρίου και είναι ποιότητας pedigree. Μόνο η nutripet μπορεί να θεωρηθεί καλή ! ( πρωτο συστατικο κρεας και καθολου σιτάρι, το οποίο στα άλλα είναι πρώτο συστατικό!)

 3. Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να σας ζητήσω ως καταναλωτής σας, την δημιουργία προϊόντων Vegan προκειμένου να καλύψω τις ανάγκες οικόσιτων πλασμάτων μου.
  Εδώ και τέσσερα χρόνια η ίδια έχω διακόψει το κρέας είμαι χορτοφάγος αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχω καλύτερη υγεία και το ίδιο επιθυμώ και για τα πλάσματα τα οποία διαβιούν μαζί μου.
  Επίσης θα μου άρεσε πολύ να υπάρχουν προϊόντα στην αγορά τα όποια μπορούν να μοιραστούν ως φίλοι ο άνθρωπος και το οικόσιτο πλάσμα που συγκατοικεί μαζί του.
  Η εποχή μας ευνοεί την φιλοζωία και το κάθε άτομο αντιλαμβάνεται πλέον ότι και τα άλλα πλάσματα έχουν τα ίδια δικαιώ -ματα όπως οι άνθρωποι.
  Πολλοί άνθρωποι νιώθουν ότι είναι έγκλημα να σκοτώνεις ένα πλάσμα και να το τρως, πιστεύω δε ότι στο μέλλον αυτό θα απαγορευθεί καθώς ο άνθρωπος εξελίσσεται και υιοθετεί νέες αξίες ανώτερου πνευματικού επιπέδου.
  Πιστεύω λοιπόν ότι μπορείτε να δημιουργήσετε προϊόντα τα οποία δεν θα προσβάλουν τα ίδια αυτά τα πλάσματα αλλά και την ανθρώπινη φύση.
  Είμαι σίγουρη ότι αυτό θα είναι εξαιρετικά κερδοφόρο για εσάς, ως εταιρεία, καθώς θα προάγεται ένα νέο ήθος.

  Με τα τιμής
  Κουδουμογιαννάκη Μαρία

  • Αξιότιμη κυρία Κουδουμογιαννάκη, το ιστολόγιο είναι πρακτικά ανενεργό με την έννοια ότι δεν γίνονται νέες αναρτήσεις -ενημερώσεις.Ίσως μελλοντικά γίνει κάποιο restart.Επίσης δεν υπάρχει εταιρεία ήταν μια προσωπική προσπάθεια. Σας ευχαριστούμε πάντως (έστω και καθυστερημένα)για το ευγενικό και ενδιαφέρον σχόλιό σας.Για επικοινωνία υπάρχει πάντα το e-mail του ιστολογίου AgorazoEllinika@freemail.gr.Να είστε καλά.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...