Aρτοσκευάσματα-ζύμες-άλευρα-ζαχαροπλαστική

Μία νόστιμη και πολύ αγαπητή κατηγορία προϊόντων.Θα βρείτε προϊόντα όπως δημητριακά, άλευρα,παξιμάδια,φρυγανιές,κατεψυγμένες ζύμες, σφολιάτες, κουρού, πίτες,διάφορα είδη ψωμιού  και ακόμη είδη ζαχαροπλαστικής.Τα προϊόντα ορισμένων εταιρειών θα τα βρείτε στα καταστήματα,σούπερ-μάρκετς,φούρνους αλλά έχουν συμπεριληφθεί και εταιρείες που διαθέτουν τα προϊόντα τους σε ειδικά σημεία πώλησης ή εταιρείες που προμηθεύουν άλλους επαγγελματίες.Επίσης συμπεριλαμβάνονται εταιρείες Catering.

Στη διαδικτυακή έκθεση των εταιρειών που ακολουθεί μπορείτε να τις γνωρίσετε με ένα μόνο ΄κλίκ΄στις εικόνες που ακολουθούν.

ΤΣΑΝΟΣΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ ΑΡΤΟΠΟΪΑ

9 thoughts on “Aρτοσκευάσματα-ζύμες-άλευρα-ζαχαροπλαστική

 1. Οι φρυγανιές Elite (ζυμώματα, χωριάτικες) της Elbisco παράγονται στα Σκόπια. Το γράφει επάνω στις συσκευασίες. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!

  • Είναι αλήθεια αυτό που λέτε.Πρίν αρκετά χρόνια υπήρχε η προσέγγιση σε κρατικό επίπεδο και σε επιχειρηματικό και πολλοί από μας το έβλεπαν θετικά, ότι το πρόβλημα των με τους γείτονες σκοπιανούς θα επιλυθεί με την “επιθετική” πολιτική σε επίπεδο επιχειρηματικών εξαγορών στα Σκόπια.Τότε λοιπόν πολλές εταιρείες είτε μεταφέραν όλη την παραγωγική τους διαδικασία εκεί είτε προέβησαν σε εξαγορές τοπικών εταιρειών.Σήμερα μετα από μια δεκαετία περίπου, που λόγω οικονομικής συγκυρίας ο κόσμος “το ψάχνει” με τα ελληνικά προϊόντα υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις.Η Elbisco πράγματι έχει εξαγοράσει την μεγαλύτερη εταιρεία ψωμιού και αρτοσκευασμάτων στα Σκόπια.Και στα πλαίσια αυτά παράγει το συγκεκριμένο προϊόν εκεί.Από ότι έχω διαβάσει στήν ιστοσελίδα της αποτελεί πολύ μικρό ποσοστό της συνολικής παραγωγής της.
   Η άποψη του ιστολογίου είναι ότι καλό θα είναι να ΜΗΝ αγοράζουμε το συγκεκριμένο προϊόν ώστε να αναγκάστούν στην πράξη ή να μην το κυκλοφορούν στη Ελλάδα, είτε να το παράγουν εδώ.Άλλωστε έχουμε και άλλες επιλογές πλήν της συγκεκριμένης εταιρείας. Πιστεύω ότι πρέπει να το στηλιτεύσουμε αυτό το θέμα και να ελπίσουμε στην αλλαγή πλεύσης από πλευράς της εταιρείας.Γιατι πραγματικά είναι κρίμα για ένα μονον προϊόν να εκτίθεται.Συμπεριλάβαμε την εταιρεία γιατί αποτελεί μία μεγάλη εταιρεία που έχει το σύνολο σχεδόν της παραγωγής της στην Ελλάδα και ελπίζοντας να αλλάξει και την παραγωγή της σε αυτο το συγκεκριμένο προϊόν ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ.Και ξαναλέω ότι έχουμε και άλλες ελληνικές επιλογές , χωρίς αστερισκούς.
   Ευχαριστώ.

 2. Επίσης γνωστά είναι τα κρητικά παξιμάδια, ντάκος,καβουρμάδες κ,λπ. (βλ. http://www.onlinecrete.gr/guide/eidh-artopoiias?pg=3) εξαιρετικής ποιότητας !!! όπως π.χ.Τσατσαρωνάκης(http://www.tomanna.gr/ ) (τα αγοράζω τακτικά -διαφημιση δεν κάνω) και πολλές άλλες αρτοποιίες στηνΚρήτη.

  • Ὁ Τσατσαρωνάκης ἐνημερώθηκε.
   Ἡ Κρήτη μας ἔχει ὡραῖα και ποιοτικά προϊόντα πολλά πού θέλουν ψάξιμο.
   Εὐχαριστοῦμε.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...